Известие

Collapse
No announcement yet.

"Радиал 2000"-никога!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Радиал 2000"-никога!!!!!!

Някои от Вас знаят какви проблеми имах с компресора за климатика други не ,но това е друга тема!!!Та за въпросния сервиз просто нямам думи!!Давам си компресора (свален предварително от мен) да ми го ремонтират и какво следва от 3 до 8 вечерта разбирача го отваря и затваря точно 8 пъти!!Отваря го гледа го чуди се уш сменя нещо после си го връща обратно затваря го пробва го в една кофа а тои си изпуска ли изпуска...Наи-накрая на осмото затваряне взе да уш се оправи!!Аз като гледах как протича ремонта го попитах "по този начин ремонтиран компресора дали ще изкара една седмица" а тои ми вика "де да знам"!!Както и да е платих му сложих го на колата напълних системата с фреон (в друк сервиз) и както сами се сещате няма и след 16 часа в системата нямаше нищо!!Отивам пак в сервиза тои ми вика "тука компресора си работи ти нещо си направил" аз му обяснявам като на човек че тои неси е свършил работата ама с такива бастуни като него просто няма как да се разбереш!!И така след "ремонт" за ХХХлв и чанч от няколко часа за сваляне и качване на компресора благодарение на Радиал 2000 аз пак си нямам климатик!!!Просто там неви съветвам да ходите ,преди "ремонта" ми задържаше фреона за около 15 дена а след "ремонта" няма и 15 часа
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Къде е този "сервиз" бе баце?
    Уффф много изстрада с този компресор.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

xxx

София ,Студенски град до 8-ми блок на ТУ

Comment

Че тези са гумаджии. Аз веднъж минах от там само имформативно и като ги видях как процедират не съм си и мислил да ги ползвам
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

ьь

Зад автомивката е сервиза за климатици!!Просто нямам думи за тях ,ама как и да е ще си купя друк компресор щото моя откакто го ремонтираха е по-зле от преди а от вчера почна и лагера на шаибата му да вие яко и така!!Та в тоя ред на мисли някои има ли излишен Sanden sd-709?

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
            Че тези са гумаджии. Аз веднъж минах от там само имформативно и като ги видях как процедират не съм си и мислил да ги ползвам
            не знам какво си недоволен от тях. специално тези в студенския град се справят добре с гумите . виж сервиза им под моста чавдар е пълен отврат. там непрекъснато т е убеждават че джантите са ти криви и те убеждават че ги изправят а те не стават с нищо по добри.

мисля че сервиза за климатици не е техен.
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
              не знам какво си недоволен от тях. специално тези в студенския град се справят добре с гумите . виж сервиза им под моста чавдар е пълен отврат. там непрекъснато т е убеждават че джантите са ти криви и те убеждават че ги изправят а те не стават с нищо по добри.

мисля че сервиза за климатици не е техен.
              В случая не говорим за гуми а за климатици.
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Че човека какво е виновен че компресора е развален пък. Ти какво го напъваш да го ремонтира качествено. 16 часа са си добре. Той ако ги прави за по 2-3 години от какво ще живее бре.....

п.п. Ти се радвай че не ти е взел пари за 8 отваряния и затваряния.
                Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Гуми

Изчезнах ми капачките на джантите, при смяна на гумите в сервиза с/у мелницата

Comment

Working...
                  X